Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Catrice Eye Brow Stylist – 030 Brow-n-eyed Peas

Al geruime tijd gebruik ik voor het bijtekenen van mijn wenkbrauwen het inmiddels beroemde Hema wenkbrauwpotlood, die zijn werk uitstekend doet. Toch is het altijd goed ook andere producten uit te proberen en daarom heb ik de nieuwe Catrice Eye Brow Stylist aan een test onderworpen!

Eerder had Catrice de Eyebrow Designers, alleen zijn deze onlangs allemaal uit het assortiment verdwenen en is daar dus de Eye Brow Stylist voor in de plaats gekomen. De Eye Brow Stylist komt in potloodvorm en zou voor een poederachtige structuur en daarmee een natuurlijk resultaat moeten zorgen. Het potlood heeft aan het uiteinde een borsteltje waarmee je je brows in vorm kunt borstelen.

De Eye Brow Stylist is verkrijgbaar in drie kleuren: 010 Blond But Brow’d, 020 Date With Ash-ton en 030 Brow-n-eyed Peas. Aangezien ik vrij donkere wenkbrauwen heb leek de 030 Brow-n-eyed Peas voor mij het meest geschikt.

 

De punt van het potlood is lekker scherp en maakt dat je je brows netjes en subtiel bij kunt tekenen. Je ziet meteen al wat een groot verschil het maakt als je je wenkbrauwen wat bijtekent en inkleurt, ze geven je gezicht meteen meer body.

Ik had eerst nog even twijfels of het potlood toch niet te licht voor mijn wenkbrauwen zou zijn, maar dat was helemaal niet het geval. De kleur matcht precies en het potlood werkt echt heel prettig. Het zorgt er inderdaad voor dat je wenkbrauwen een beetje een poederige in plaats van harde potlood finish krijgen. Ook kamt het borsteltje mijn brows net iets beter in vorm dan die van het Hema potlood, ook omdat die een stukje kleiner is.

Het Catrice wenkbrauwpotlood is ietsje duurder dan die van Hema maar is heel prettig, zo niet prettiger, in gebruik en ik denk dat het best eens zo zou kunnen zijn dat ik ’s morgens het Catrice wenkbrauwpotlood pak in plaats van die van Hema!

De Catrice Eye Brow Stylist is voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

10 reacties op “Catrice Eye Brow Stylist – 030 Brow-n-eyed Peas”

Ziet er goed uit! 😀 Je wenkbrauwen zijn ook erg mooi! Zelf heb ik die van de hema ook in de lichtste kleur en die ben ik kwijt 🙁 misschien koop ik deze wel ben er nu namelijk wel erg nieuwsgierig naar, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.