Catrice Cruise Couture lipsticks en lipgloss

Natuurlijk kun je je inhakend op de felle kleuren trend van dit seizoen helemaal uitleven met een paar mooie knalkleurtjes je ogen, maar met een lekker fel kleurtje op je lippen ben je veel sneller klaar en heb je meteen een goede eyecatcher. Deze maand heeft Catrice voor ons in de Cruise Couture limited edtion collectie maar liefst vier kleurige lipproducten klaarliggen, namelijk twee Ultimate Shine Lip Colours en twee Lip Appeal Lip Glosses.

Ik wil toch even kwijt dat ik het een beetje jammer vind dat er zo weinig écht nieuwe producten in deze collectie zitten, want de Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara, de 050 Apricot Smoothie Defining Duo Blush, de beide lipsticks en de 060 Coralista lipgloss zijn namelijk ook in het gewone vaste assortiment van Catrice te krijgen. Een limited edition collectie hoort wat mij betreft allemaal nieuwe, limited items te hebben en het gebrek hieraan maakt deze Cruise Couture wat mij betreft toch net even wat minder wanted en speciaal.

Anyway, de 110 Shy Flamingo en de 220 Mrs. Brightside zijn afgelopen februari aan het lipstick assortiment toegevoegd en het zijn beiden Ultimate Shine lipsticks wat betekent dat ze vooral veel glans en een medium kleur geven en heel zacht en lief voor je lippen zijn.

De 220 Mrs. Brightside kende ik zelf al en heeft een prachtige framboosachtig roze kleurtje dat ik erg graag en veel draag. Aan de kleur van de 110 Shy Flamingo moest ik zelf eerst wel even wennen, maar na een paar uur op mijn lippen kan ik ‘m nu wel waarderen. Op de foto lijkt de kleur vrij rood, maar hij zit een beetje tussen donkeroranje en rood in.

Waar de 220 Mrs. Brightside vrij glossy is, heeft de 110 Shy Flamingo een licht metallic finish waar ik zelf niet heel erg fan van ben maar wat op de lippen gelukkig op zich niet enorm opvalt.

Lipgloss is heel eerlijk gezegd niet mijn meest favoriete product van Catrice, maar toch val ik iedere keer weer voor de leuke kleurtjes die ze hebben. De twee Cruise Couture Lip Appeal Lip Glosses 01 Welcome To Pink Tropez en 060 Coralista beloven veel glans, een hydraterende formule, een subtiele vanillegeur en een zomers roze en koraal tintje. Dat klinkt alsof ze alle ingrediënten van een fijne gloss in huis hebben, maar wij willen geen woorden maar daden!

De hoeveelheid kleur die deze twee glossjes geven valt me nog helemaal niet tegen, zeker voor een lipgloss is dat op zich helemaal prima. Waar ik nog meer erg blij van werd is dat ze NIET! plakken en dat heb ik bij Catrice wel eens anders gehad, dus ook dat is zeker een plus.

Je ziet het: de glossjes geven een mooi kleurtje en een mooie hoeveelheid glans en wat me ook meevalt is dat ze best een tijdje blijven zitten. Niet zo lang en goed als een lipstick natuurlijk, maar ik heb ze wel eens slechter meegemaakt.

De Catrice (Cruise Couture) Ultimate Shine Lip Colours zijn voor € 3,99 en de Lip Appeal Lip Glosses voor € 3,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de twee lipsticks en glossjes in deze Cruise Couture collectie? 

Comments

 1. Ik vind zowel de lipgloss als lipstick geweldig.

 2. Sandra zegt

  Shy flamingo zit ook in het vaste assortiment!:( ik heb hem in ieder geval al een hele tijd liggen hier! Jammer catrice, ook ik had me verheugd op nieuwe kleurtjes..

 3. Mooie producten 🙂 Inderdaad heel jammer dat het niet zo vernieuwend is.

 4. Ik vind Mrs Brightside wel erg leuk, en ook Welcome to Pink Tropez 🙂 Wel jammer dat er niet zoveel nieuwe producten in de collectie zitten, inderdaad.

 5. Leuke lipsticks maar ik ben niet het type voor die shimmers. Geef mij maar een felle kleur zonder al te veel tralala

 6. Mrs brightside heb ik ook! Die vind ik erg mooi!

 7. die shy flamingo lipstick ziet er mooi uit 🙂

 8. Ik ben toch niet zo weg van deze collectie,.. Jammer!

 9. Die lipsticks vind ik wel mooi ja! Alleen is het niet zo heel bijzonder moet ik eerlijk zeggen.

 10. Mooie kleurtjes! Maar als ik het zo zie dan zijn de lipsticks dezelfde niet heel dekkende kwaliteit als van de lipsticks die ik al heb.. helaas.

 11. Welcome to pink tropez is mooi!!

 12. Die lipglosjes moet ik dan maar eens gaan halen! ^^

 13. Ik vind het inderdaad ook jammer dat ze bestaande producten in de collectie gooien!
  Ik vind die roze lipstick je goed staan trouwens 🙂

 14. Hmm, vind ze wel mooi, maar wel balen dat het niet echt vernieuwend is..

 15. De lipsticks vind ik wel erg mooi! Ze staan je ook heel goed

 16. Leuke kleurtjes!

 17. Die framboosrode kleur vind ik best mooi! Eens kijken of ze die hier nog hebben.

 18. Ik vind vooral de lipsticks super mooi! 😀

 19. ik vind de lipsticks echt super 😀

 20. Ik denk niet dat dit mijn favorieten uit de collectie zijn, ‘k vind ook de lipsticks uit het gewone assortiment denk ik leuker. Jammer! Maar je hebt wel mooie foto’s gemaakt:)

 21. ik heb de lipgloss coralista ook, vind hem zo mooi!

 22. Coralista is heel erg mooi!

 23. Ik vind ze echt heel mooi!

 24. Beide vind ik ze erg leuk!

 25. Ik sla deze LE een keer overr! (wel goed voor m’n portemonnee:D) maar de volgende LE kijk ik wel naar uit!! kan het zijn dat niet al je artikelen op bloglovin te zien zijn?
  liefs

 26. Leuk, vooral die lipsticks! Ik heb zelf Mrs. Brightside, en ik draag hem heel graag! Hij staat jou ook super 😀Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.