Swatches Catrice ‘Coolibri’ nagellakjes

Voor de spiksplinternieuwe Coolibri limited edition collectie heeft Catrice zich laten inspireren door het tropische vogeltje de kolibrie met al zijn prachtige kleuren. Tijdens het Essence persevent afgelopen april lagen er een aantal items uit de Coolibri collectie uitgestald en werd ik al helemaal happy van al die vrolijke en frisse kleurtjes. Van alle vrolijke producten waren het toch weer vooral de nagellakjes die mijn nieuwsgierigheid wisten te winnen en dus heb ik vandaag hele vrolijk gekleurde swatches voor je!

De Coolibri collectie heeft vijf superleuke lakjes waarvan er twee een jelly structuur en drie een metallic finish hebben. Ik vind het wel een goede zet van Catrice om met verschillende soorten finishes te komen, zo is er voor ieder wat wils. Catrice heeft de Coolibri lakjes de volgende namen gegeven: 01 Birds Flying High, 02 Twist Of Lemon, 03 Abloom, 04 Exotica en 05 Virgin Forest.

Mochten de lakjes nou ontzettend tegenvallen, zijn al die vrolijke, zomerse kleurtjes zo naast elkaar op zich al een lust voor het oog, vind je niet?

De mannelijke kolibrie heeft bij zijn keel vaak een groene of blauwe kleur en dat is waar deze intens blauwe 01 Birds Flying High op geïnspireerd is. Dit is dus één van de twee jelly lakjes die met twee laagjes uitstekend dekt en een hele mooie glanzende finish heeft.

De glanzende veren van de kolibrie veranderen afhankelijk van de lichtval steeds van kleur en laten dan onder andere geel zien, zoals deze prachtige 02 Twist Of Lemon. Geel is een kleur die je op mijn nagels niet heel veel terugziet, maar deze zou daar met de mooie, zonnige glittertjes best eens verandering in kunnen gaan brengen!

De mannetjeskolibrie heeft behalve blauw en groen ook vaak een mooie, glanzende rode kleur bij zijn keel en dus mag een mooi rood kleurtje in deze collectie niet ontbreken. 03 Abloom is het tweede en laatste jelly lakje en heeft echt een ontzettend mooie en klassiek rode kleur.

Wauw, dit vind ik echt zo’n mooi lakje! Aanvankelijk dacht ik dat deze 04 Exotica gewoon ‘simpel’ oranje zou zijn, maar eenmaal op mijn nagels laat het een supermooi, glitterig oranje tintje met een prachtige roze gloed zien, echt zo apart!

Last but zeker not least de 05 Virgin Forest die staat voor de smaragdgroene kleur van de mannetjekolibrie. Deze diepgroene kleur heeft met de metallic finish wel wat streepgevaar, maar als je een beetje je best doet is-ie uiteindelijk best netjes op je nagels te krijgen.

De Catrice Coolibri nagellakjes zijn tot en met half augustus voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, wat vind je van de Coolibri lakjes? Welke is je favoriet?

Comments

 1. Hele mooie kleuren! Ik heb zelf de groene gekocht en die vind ik ook het mooiste!

 2. Prachtige collectie, hier helaas nog niet…

 3. Prachtig felle kleuren, maar toch niet mijn smaak.

 4. Heb ze allemaal, maar ben er nog niet echt uit welke nu mijn favoriet is!

 5. de roodachtige tint is mijn favoriet. Die ga ik zo halen !

 6. Ik vind de rode kleur het mooiste denk ik

 7. Wauw! exotica is echt mooi, hoop dat ze hier ook snel in de winkel liggen 🙂

 8. Echt hele vrolijke kleurtjes, exotica is echt apart en mijn favoriet!

 9. Die rode is prachtig!

 10. wat een leuke kleurtjes zo bij elkaar! Ook leuk om op elke nagel een ander kleurtje te doen, helemaal in de trend van colour blocking!
  ik heb ze nog niet gezien in de winkel.

 11. Vind eigenlijk alleen de oranje wel leuk.. de rest spreekt me niet zo aan helaas 🙁

 12. O virgin forest is wel een heel leuk kleurtje!:)
  En het is trouwens ook wel erg leuk dat je de producten al in april hebt gezien:)

 13. Geweldige collectie!

 14. Wauw hele mooie lakjes!xxx

 15. Mijn favoriet is zeker en vast Exotica! xoxo

 16. Vind ze leuk , maar ik word er niet echt heel warm van.

 17. Mooie kleurtjes 🙂 x

 18. mireille zegt

  Wauw, van exotica word ik dus wel warm! Wat een heerlijke kleur en ik krijg gelijk zin in zon, zee, strand!

 19. vind ze helaas wat tegen vallen.. jammer dat die groene zo streperig lakt, anders had ik hem wel heel leuk gevonden.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.