Catrice Big City Life nagellakjes

De Catrice Big City Life limited edition collectie is hotter dan hot. De palettes vliegen de winkels uit en op verschillende beautyblogs en op Twitter lees je er lyrische berichten over. We zouden daarom bijna vergeten dat de collectie naast de palettes ook nog een viertal nagellakjes bevat, die ik je vandaag laat zien!

De 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers beloven een goede dekking, lang te blijven zitten en je nagels een onweerstaanbare glans en intense kleur te geven. De lakjes hebben de namen van de steden: C01 London, C02 Berlin, C03 Sydney en C04 New York.

De lakjes hebben dezelfde kleurtjes als de buitenkant van de palettes, zo is de London geel, de Berlin roodbruin, de Sydney paars/taupe en de New York blauw. De kleurtjes zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Ik ben begonnen met de gele London, die als enige shimmery en niet heel creamy is. Het lakje heeft daarom ook echt 2 a 3 laagjes nodig en lakt wat streperig. Wel is het een prachtig geel kleurtje met mooie, subtiele glittertjes erin!

Dan de roodbruine Berlin, die al met slechts een laagje meteen dekkend is en daarin zie je ook duidelijk verschil in de substantie met de wat meer sheer London. Aangezien ik meestal 2 laagjes aanbreng doe ik dat ook met deze en dan geeft dit lakje een prachtige, intense kleur.

Het derde lakje Sydney is net als de Berlin lekker creamy en dekt ook uitstekend. Het is een mooi taupe kleurtje met een lichtpaarse ondertoon.

Ook de laatste New York heeft een prettige creamy substantie en dekt ook met 2 laagjes. Het is een vrij speciaal en heel mooi blauw kleurtje met een wat groenige ondertoon.

Net als de palettes vind ik ook de lakjes uit de Big City Life collectie erg leuk en van goede kwaliteit. De lakjes zijn lekker creamy (op de London na), brengen prettig aan en hebben een mooie glans en prachtige, heldere en intense kleuren. Again tumbs up for Catrice!


De Catrice Big City Life nagellakjes zijn voor
2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.
Let op! Tot en met 6 november 2011 krijg je bij Kruidvat bij aankoop van 2 make-up producten 35% korting en kun je de nagellakjes dus met flink wat korting aanschaffen!


Q: Welk kleurtje vind jij het mooist?

 

 

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Leuk dat je ze allemaal hebt! Momenteel heb ik enkel Sydney, maar ik twijfel nog over New York…

 2. Ik heb ook van de lakjes Berlin en Sydney, ik vind beiden prachtige kleurtjes!

 3. Ik vind het mooie nagellakjes! Heb zelf nog niet gekeken in de winkel, maar ik denk niet dat ik wat ga aanschaffen. Heb al genoeg vind ik zelf (en ik had nooit verwacht dat ik dat ooit zou zeggen haha)!

 4. Ik wil ze ook hebben, ik zag ze laatst in de winkel! 🙂 Mooie collectie is dit ook.

 5. Ik heb de blauwe en vind hem echt heel mooi!

 6. Hele mooie kleuren!

 7. mooie kleurtjes!

 8. Ik hou er zo van!

 9. Mooie kleurtjes 🙂

 10. Is Sydney een dupe voor Grey’s Kelly?

 11. Ik vind de kleuren eigenlijk niet zo heel spectaculair!

 12. @ Tessa

  Dat heb je goed opgemerkt, maar ik heb ze even vergeleken en Grey’s Kelly is toch iets donkerder en wat ‘paarser’ dan de Sydney

  http://www.bysjanty.nl/beauty/catrice-640-greys-kelly-vs-570-beavis-mud-head/

 13. Sydney vind ik erg mooi! De rest vind ik niet zo spectaculair.

 14. C_Justine zegt

  Berlin & Sidney vind ik de mooiste! New York heeft ook wel iets!
  Ik wil ze gewoon allemaal kopen! Haha

 15. Vind ze allemaal wel erg mooi, al zou ik niet snel met Londen lopen denk ik!

 16. Berlin vind ik erg mooi.

 17. New york is mooi.
  Maar sydney ookk 😯Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.