Bourjois ‘Parisian Lodge’ Top Coat Python

Deze herfst gaan we de jungle in met Bourjois, want voor de gloednieuwe Parisian Lodge collectie heeft dit mooie merk zich laten inspireren door al het mooist dat de wereld van de jungle te bieden heeft. Oogschaduw, eyeliner en nagellak in mooie, natuurlijke kleuren maken jou Queen of the Jungle en de klapper van de collectie is toch wel de Top Coat Python, oftewel een crackle topcoat maar dan nét even anders!

Zelf ben ik heel eerlijk gezegd al wel een tijdje uitgekeken op de crackle trend en de Python Top Coat waar Bourjois dit najaar mee komt is dan ook een welkome en leuke variant hierop. De Python is een top coat die hetzelfde werkt als een crackle nagellak en geeft je nagels een superleuk schubbenmotief zoals de huid van een python.

Je krijgt dit leuke effect door één laagje (echt eentje, bij twee of meer werkt het niet) van de topcoat over een ander kleurtje nagellak aan te brengen (let op: pas wanneer deze goed droog is!). Dan is het een kwestie van wachten en geduld hebben en zal er na ongeveer een minuutje het Python schubbenmotief verschijnen.

Op de foto hierboven draag ik de Python Top Coat over het Essence Colour & Go 70 Nude it! lakje, wat ik wel mooi bij de rode kleur en het pythonidee vond passen. Zoals ik hierboven al zei is één laagje van de topcoat echt voldoende en hoewel het de eerste minuut lijkt alsof er helemaal niets gebeurt (ik dacht al dat ik het verkeerd had gedaan ofzo…) zie je opeens de bovenste laag heel langzaam openbreken en het patroontje ontstaan. Het eindresultaat vind ik echt superleuk, weer eens iets anders dan anders en het grappige is dat mensen soms met enige verbazing naar het patroontje op je nagels staan te kijken, haha!

De Bourjois Parisian Lodge Top Coat Python is vanaf eind augustus voor € 8,50 verkrijgbaar bij onder andere DA, Douglas en Etos.

Q: Wat vind je van deze nieuwe python nageltrend?

Comments

 1. Het is een superleuk idee, ik ben alleen benieuwd of ik het zelf zou dragen, want dat betwijfel ik een beetje. Het is wel een uniek idee! 😀

 2. Ziet er leuk uit!

 3. Hmm ik vind het niet zo eigenlijk… ik heb ook zo’n crack lakje die zo ‘kraakt.’

 4. Ik vind ‘m wel gaaf, maar ik vind de kleur niet zo.. Had liever bruin of zwart gehad 😛

 5. het is zeker weer eens iets anders! alhoewel ik deze net iets te grof vind openbreken (die van dior is iets subtieler).

 6. Ik vind hem niet echt heel erg veel verschillen van andere crackles… Het kleurtje vind ik wel tof!

 7. Wauw, heel erg gaaf en apart!

 8. Ik heb hem eergisteren gekocht en volgens mij moet je wel echt een dun laagje aanbrengen. Anders werkt hij nauwelijks of had jij dat probleem niet?

 9. Ziet er wel leuker uit dan echt de crackle, maar zou hem niet kopen!

 10. Ik heb de dior verzie, die crackt veel mooier en meer, maar daarvan breng ik ook een veel dunner laagje aan, dan crackt hij beter, dit is best dik aangebracht volgens mij?

 11. Hoe langer ik er naar kijken hoe minder mooi ik het begin te vinden …

 12. Mooi resultaat 😀 x

 13. wel een erg aparte crackle 🙂

 14. Ik heb hem ook gekocht! erg leuk

 15. Leuk! Ik houd altijd wel van bijzondere top coats en deze is net weer anders dan de crackles die we gewend zijn, dus deze ga ik zeker toevoegen aan mijn stash.

 16. Ziet er leuk uit!

 17. Ik heb hem ook vind hem echt heeel vet. alleen het effect is bij mij wat mooier, wat netter zeg maar. Geen idee hoe dat komt? Andere lak eronder misschien?Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.