Bourjois Faux & Fabulous Tattoos – Chic Mademoiselle

Oh yes girls, I’ve got myself a tattoo! Of het pijn deed? Nee, helemaal niet. Hoe lang het duurde? Ehh, 30 seconden misschien? Of ik niet bang ben er spijt van te krijgen? Haha, nee joh. Nee, het lef voor een echte tattoo heb ik niet, maar daarvoor heeft Bourjois een heel leuk alternatief: de Faux & Fabulous Tatoo stickers!

Bourjois viert dit jaar alweer haar 150ste verjaardag (can you believe it!) en natuurlijk laten ze dat niet ongemerkt voorbijgaan. Deze lente en zomer vieren ze het jubileum met een aantal nieuwe producten zoals een hele bups geweldig leuke, nieuwe kleurtjes voor op de nagels, hippe nagelstickers én vier setjes Faux & Fabulous tattoos: Urban Chic, Rock it Baby, Chic Mademoiselle en Miss Couture.

Weet je nog die kauwgompjes van vroegâh waar plakplaatjes bij zaten die je met een beetje water op je arm plakte? Deze Faux & Fabulous Tattoos hebben precies hetzelfde idee, maar zijn wel een stuk meer fashionable én bijna niet van echt te onderscheiden!

IMG_2631 IMG_2632 IMG_2627Moet je eens kijken hoeveel keuze je hebt met één zo’n setje, je kunt lekker afwisselen en iedere dag voor een andere tattoo gaan. Misschien heb je de ene dag zin in een zwaluw aan de binnenkant van je pols, wil je de volgende dag een mooie spreuk op je arm of een muzieksleutel op je enkel, het kan allemaal!

Het aanbrengen van de Faux & Fabulous Tattoos gaat heel snel en eenvoudig:

♥ Je kiest een tattoo, knipt deze uit, verwijdert de folie en legt ‘m op de plek waar je ‘m wil aanbrengen
♥ Vervolgens strijk je met een beetje water over de sticker, druk je ‘m goed aan en haal je voorzichtig de witte bovenkant eraf

En tadaa, net echt toch? Zeker uit de verte! 1 april is al geweest, maar ik heb de afgelopen dagen heel wat mensen doen geloven dat ik echt een tattoo had laten zetten, haha! Wanneer je de tattoo zat bent pak je een beetje make-up remover of een washandje met wat zeep en veeg je ‘m zo weg, as easy as that. Ideaal, toch?

Je moet trouwens nog best een beetje je best doen om ‘m weg te krijgen, want na twee dagen inclusief douchen zat hij bij mij nog in vol ornaat op mijn arm en moest ik echt best wat geweld gebruiken om ‘m weg te krijgen.

Ook vriendlief moest eraan geloven en stelde zijn arm beschikbaar voor een mooie quote.

De Bourjois Faux & Fabulous Tattoos zijn voor € 9,99 per setje verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat vind je van de stickers, zou je ze zelf gebruiken?

Comments

 1. Echt super leuk en veel! Doet me echt aan vroeger denken toen ik klein was, dat er toen idd bij kauwgom zo een tattoo zat. Deze zijn echt leuk, alleen wel gelijk duur.

 2. Wat leuk! Ik zou ze zelf niet gebruiken maar als je een echte tattoo wilt kan je natuurlijk wel eerst zo’n sticker gebruiken om te kijken of de plek wel is wat je wilt 😀

 3. Nee nooit, je kan zo goed zien dat het nep is, ik vind het kinderachtig. Maar ik heb dan zelf ook heel veel echte tatoeages.

 4. http://Esther zegt

  Ik hou het bij m’n echte tattoo’s. Wel grappig voor jonge meiden.

 5. Erg gaaf! Ik vind dat er hele mooie teksten en patronen bij zitten 🙂

 6. Leuk om eens te proberen !

 7. Gaaf, ze zien er heel realistisch uit! Zelf zou ik ze niet durven dragen, maar ik vind ze wel erg mooi.

 8. Ik vind ze ook wel heel erg gaaf, alleen je krijgt er wel gelijk heel veel terwijl ik het dan misschien maar één keertje gebruik ^^ En het lijkt me wel leuk om eens te doen alleen ik ben bang, of nouja het lijkt me vervelend, dat iedereen dan denkt dat ik een échte tattoo heb en dat ik het dan heel de tijd uit moet leggen haha.

 9. Ik vind ze echt superleuk, zien er ook goed uit!

 10. Nee dit vind ik niks doe mij maar echre. Dit was leuk toen ik een jaar of 9 was haha

 11. Zitten zeker mooie bij, maar ik zou t zelf nooit opdoen.

 12. Zitten mooie tussen ;3

 13. Ik vind deze versie het leukst van de Bourjois tattoos! Niet te vergelijken met de echte tattoo’s inderdaad, maar het blijft tenminste niet heel je leven zitten 🙂

 14. Oooh die zijn superleuk!

 15. Neh, niet helemaal mijn ding. Solly de polly! 🙂 Liefss

 16. Ik vind de plaatjes zo mooi!

 17. Leuk idee zulke stickers. -xx

 18. echt zo leeuk! Je kan dan makkelijk even proberen hoe het staat, loveee it! x

 19. Ik heb precies hetzelfde setje! Vind het heel leuk

 20. http://jen zegt

  ik houd helemaal niet van tatouages, lelijk!!

 21. Ik vind ’t best tof, maar ben zelf niet zo’n tattoo-mens. Totaal niet eigenlijk. Maar een plakkertje kan natuurlijk geen kwaad!

 22. Het ziet er zo leuk uit 😀 x

 23. Echt niet duur voor zoveel stickers. ik vind ze leuk, zou nooit een echte tattoo zetten en dan is zo’n tijdelijke wel handig 🙂

 24. Ik vind het wel leuk voor een keertje!

 25. Hmm nee dit is niets voor mij! Ik vind dat je te duidelijk ziet dat het nep is.

 26. Ik wil ze echt nog heel graag, lijken me tof voor een keertje! 😀Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.