Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1

Het fenoneem BB Cream kennen we inmiddels allemaal wel, maar het merk Bourjois verrast onze deze zomer met een vrij speciale BB variant, namelijk eentje die je van een zongebruind tintje voorziet. Klinkt op zich handig, maar veranderen we hiermee niet allemaal op slag in loslopende oempa loempa’s?

De Summer Star, zoals Bourjois haar nieuwe BB Bronzer liefkozend noemt, moet verzorging en bronzing met elkaar combineren en belooft maar liefst 8 verschillende eigenschappen te hebben.

De Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1 belooft:

1. Natuurlijke egalisering
2. Transparante teint
3. Glansbooster
4. 16u lang hydratatie
5. Gladde huid
6. Langdurig bruine teint
7. SPF 15
8. Onmiddellijk fris gevoel

Ik zat al even te kijken of er ergens op het flesje een kleurnaam of nummer te bekennen was maar nee, er is blijkbaar maar een variant. Eentje die volgens Bourjois universeel is en en bij alle huidskleuren moet passen. De kleur van de BB Cream in het flesje jaagde me toen toch wel een klein beetje de stuipen op het lijf want oei oei, deze is wel erg…… bruin.

Ja I know, dat is even schrikken, MAAR eenmaal op je gezicht pakt het smeersel gelukkig lang, maar dan ook lang niet zo bruin uit. Heel eerlijk gezegd had ik het niet verwacht, maar als je er een klein beetje van op je gezicht aanbrengt en het uitsmeert gebeurt er eigenlijk niet zo heel veel, behalve dat je nét een wat bruiner tintje krijgt. Dus niks geen oempa loempa achtige taferelen, maar gewoon een subtiele sun kissed touch. Verder is de crème lekker licht, luchtig en fris van structuur en heeft een subtiel geurtje.

Jammer genoeg bleef je bij mij wel duidelijk zo’n overgangslijn bij mijn kaaklijn zien, ik heb geprobeerd het vloeiend over te laten lopen maar helaas bleek de crème wat vlekkerig te zijn. Je moet met deze BB Bronzing dus wel zorgen dat je het aanbrengt bij goed daglicht en je gezicht nog even een keer extra checkt voor je de deur uitgaat, want een klein beetje teveel en het resultaat is alles behalve flatteus….

De Bourjois BB Bronzing Cream is voor € 13,49 verkrijgbaar bij Douglas, Etos en ICI PARIS XL.

Q: Wat denk je van deze BB Bronzing Cream, is het iets voor jou?

Comments

 1. Zelf ben ik altijd bang met bronzing producten, dat het vlekt. En als deze dat een beetje doet, laat ik me liever bruin worden door de zon (of gewoon wat bronzer gebruiken). 😉

 2. Hmm, ik weet het niet. Denk dat hij veel te donker is voor mijn huid.

 3. ben heel erg bleek dus denk dat hij voor mij te donker is

 4. Ik vind hey idee echt heel erg tof! Ik weet alleen niet of ik het snel zal gebruiken. De kaaklijn-rand maakt dat ik het niet snel zal kopen denk ik.

 5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel verschil zie op jou huid, maar de beloftes die Bourjois doet zijn wel erg goed 😉

 6. Ik ben erg benieuwd naar deze lijn producten

 7. ik denk dat ik deze skip!

 8. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het verschil niet zie, haha! Kan wel leuk zijn zo’n subtiel kleurtje.

 9. Het effect valt wel mee. Maar dat vlekken en kaaklijn rand houd me toch tegen.

 10. Jammer dat je er niet veel van terugziet op je huid, behalve die vlekken dan. Hij lijkt ook niet erg te dekken en dus te egaliseren zoals het wel belooft.

 11. Ik ben nog niet echt overtuigd geloof ik.

 12. Mmm, zonde!! Ik vind het inderdaad te donker en op je gezicht blijf je het wel zien. Jammer!

 13. ik vind hem te donker voor mijn bleke huidje =P

 14. Ik heb hem in de winkel even getest hij leek me best fijn 🙂

 15. Hm, ik sla over!

 16. Ziet er wel mooi uit maar jammer dat er slechts spf15 in zit.

 17. Ik ben bang dat hij voor mij veel te donker is 🙁

 18. Ik vind dit toch iets te tricky en het resultaat heeft me ook niet echt verrast.

 19. Nee geen bronzing voor mij

 20. Ik vind deze zelf erg fijn 😀 x

 21. Ik weet niet of ik deze aan zou durven hoor… Bij bronzing en zelfbruiners ben ik altijd al bang voor vlekken en het bericht dat je daar erg voor moet uitkijken baart me zorgen

 22. Beetje te duur voor zo’n product, het ziet er onnatuurlijk uit. Kun je beter een normale foundation gebruiken en wat bronzer erover! Gaat ook niet vlekken 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.