The Body Shop Shimmer Cubes – 26 Hot Pink

The Body Shop kennen we natuurlijk allemaal van de heerlijke bodybutters, scrubs, douchegels en verzorgingsproducten en qua make-up zijn hoogstwaarschijnlijk toch wel de Shimmer Cubes het meest bekend. Je weet wel: die vierkante doosjes met daarin 4 kleine vierkante blokjes met matchende kleuren oogschaduw. Nieuw in het Shimmer Cubes assortiment is het Hot Pink paletje, met jawel… lekker veel roze!

De naam Hot Pink laat niet heel veel aan de verbeelding over: dit paletje bevat 4 roze-getinte oogschaduwkleuren waarmee je een heel mooie complete look kunt maken. Fijn detail: de oogschaduws zijn ook geschikt voor dames met contactlenzen en zijn dermatologisch en door oogartsen getest.

De 4 cubes kun je allemaal loshalen en zijn daardoor heel handig te mixen en matchen met andere cubes. De 4 kleurtjes uit het Hot Pink setje zijn 01 Garden Rose, 02 Deep Fuchsia, 03 Light Coral en 04 Champagne Pink.

Of dit Hot Pink setje iets voor jou is hangt grotendeels af van twee dingen: of je houdt van shimmery en shiny en roze tinten. Of nou ja roze, eigenlijk zijn 2 van de 4 oogschaduws echt roze te noemen en is er eentje off-white en eentje koraalkleurig.

Net als voorgaande Shimmer Cubes zijn ook de Hot Pink oogschaduws van goede kwaliteit. Mooi gepigmenteerd, lekker zacht, voorzien van een gezonde dosis glitter en glans en klaar voor het maken van een mooie, romantische roze-getinte look.

De nieuwe The Body Shop Shimmer Cubes 26 Hot Pink is  vanaf 9 maart voor € 22,00 koop bij alle The Body Shop winkels en op de The Body Shop website.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van dit nieuwe Hot Pink Shimmer Cubes setje?

Comments

  1. Het is niet gelijk mijn eerste kleuren keuze, maar wel een mooie palette.

  2. Ik vond de kleuren er leuk uit zien in de cubes, maar bij de swatches lijken het eerder op 3 blushes en 1 highlighter :/

  3. mooie tinten 😀

  4. Mooi, maar ik zou ze niet verwerken in één look. Eerder combineren met kleuren uit andere paletten!

  5. Het zijn niet mijn keuze kleuren. Maar ik ben wel enorm fan van deze cubes! Heb er twee van met blauwe en paarse tinten.

  6. Oh heel mooi! Ik hou wel van roze xxx

  7. Wat een mooie kleurtjes!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.