Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Blush test

Zeker nu de winter eraan komt en de natuurlijke blos van ons gezichten wegvaagt is een beetje kleur op de wangen erg welkom. Een blushes van Rimmel, Sleek en Clinique gingen bij ons de uitdaging aan en werden door de test gehaald. Ze zijn alle drie knetter fijn, maar alle drie totaal anders.

blushes
De uitdagers op een rij: Sleek Face Form Contouring And Blush Palette, Rimmel Lasting Finish Soft Clour Blush en Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm (in die precies dezelfde kleur als lip balm verkrijgbaar als).

Alle drie de blushes zijn van een merk dat een reputatie hoog te houden heeft. Sleek staat bekend om de blushes door het natuurlijke effect wat ze weergeven en de perfecte pigmentatie. Rimmel kennen we natuurlijk van “Get The London Look” die je met Rimmel kunt neerzetten en Clinique heeft die clinische aura om zich heen die het gevoel geeft alsof alles van het merk goed is -wat eigenlijk ook wel zo is.

blushes-sleek
Het palette van Sleek bevat drie kleuren die je apart en tegelijk kunt gebruiken. Zoals de naam Face Form Contouring And Blush Palette al doet vermoeden kun je je gezicht ermee shapen. De bruine blush gebruik je ónder je jukbeen, de rose blush breng je aan op de plek waar je een blos wil hebben (bij appelwangetjes en bij een smal gezicht is dat op het appeltje, bij een rond gezicht is dat op je jukbeen in de richting van het oor en bij een “normaal” gezicht is dat op je hele jukbeen) en de high lighter breng je net boven je jukbeen aan, alsof de zon of de lichtinval een natuurlijke glans op je gezicht aanbrengen.

blushes-sleek1
Le résultat

Rimmel-blush
Eens even kijken of we de London Look kunnen krijgen met deze Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush in kleur 200 Amber, die een beetje ornaje-achtig oogt.

Rimmel-blush1
En? Kunnen we dit tot een Kate-Mossje rekenen? Bij deze blush van Rimmel vonden we het moeilijk om hem natuurlijk aan te brengen. Je pakt al snel te veel en hij is al snel óf heel aanwezig, óf nauwelijks zichtbaar. Lastig.

Clinique-blush
Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm in de kleur 02 Robust Rhubarb is wel heel erg roze. En dat zie je goed op een lichte huid. Blenden, blenden, blenden…

Clinique-blush2
En dan komt dit eruit. Niet verkeerd… Best goed eigenlijk en hij is heel mooi natuurlijk te blenden. EN, hij gaat heel makkelijk mee op reis. Al is het maar een reis naar de plaatselijke club.

Tip van de redactie: blend de blush altijd nog even goed in met een schone kwast of een schone (ring)vinger.

Sleek Face Form Light is nu al verkrijgbaar op Themakeupspot.nl, en binnenkort ook bij de kleinere V&D vestigingen voor €12,50; Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush 200 Amber is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €7,99; Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm in de kleur 02 Robust Rhubarb is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën voor €25,95.

Q: Welke blush gebruik jij altijd?

6 reacties op “Blush test”

Ik kan de blush niet eens zien op de foto’s.
Ik vind dat de kwaliteit van jullie swatches en fotos echt een beetje beter moeten.. Ik lees daarom ook veel reviews van jullie niet, omdat ik het ergens anders in betere kwaliteit kan lezen en zien.
Erg jammer, het is maar een tip.

xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.