Blue on the nails – swatches Essie Butler Please en Midnight Cami

Het Essie schap bij de DA is sowieso een plek waar ik graag ben, maar zeker in perioden dat er overal rode stickertjes met 50% op de flesjes zitten ben ik er haast niet weg te slaan. Als de Essie beauties geen 10 euro’s per stuk zouden kosten had ik ze met liefde allemaal geadopteerd, maar aangezien er helaas nog altijd geen geldboom bij ons in de tuin groeit zal ik het toch van de rode kortingsstickertjes moeten hebben. Op dit moment verkeer ik in een soort van blauw/paarse nagellakfase en scoorde ik twee blauwe lakjes, de Butler Please en Midnight Cami!

Butler Please is één van de zes kleurtjes uit de prachtige Leading Lady wintercollectie en zal waarschijnlijk plaats moeten gaan maken voor de voorjaarscollectie die er ongetwijfeld aan zit te komen. Midnight Cami is inmiddels al wel een beetje een golden oldie te noemen, want dit prachtige donkerblauwe kleurtje stamt alweer uit 2010.

WOW, Butler Please (twee laagjes) is blauw, blauwer, blauwst! Leuk extraatje is de matte finish dat het heeft, die had ik niet verwacht.

De laatste weken ben ik helemaal into donkerblauwe kleurtjes op mijn nagels en het was liefde op het eerste gezicht toen ik Midnight Cami (twee laagjes) zag staan. Het is echt een prachtig nachtblauw kleurtje met een iets lichter blauwe gloed en hier en daar een verdwaald shimmertje, werkelijk een pláátje.

De nagellakken van Essie zijn normaal gesproken voor € 10,16 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos, maar misschien zijn een aantal lakjes uit bijvoorbeeld de Leading Lady collectie ook bij het filiaal bij jou in de buurt wel voor de helft van de prijs!

Q: Wat vind je van deze twee blauwe beauties van Essie? 

Comments

 1. Midnight Cami vind ik een leuke kleur, maar niet zo leuk dat ik hem zelf ook zal willen kopen. Voor 50% korting is ie wel cheap ja, al helemaal voor zo’n fijn merk als Essie!

 2. Mooi! Vooral Midnight Cami vind ik prachtig.

 3. Essie is een heel fijn merk:-) Fijn kwastje, droogt snel, leuke kleurtjes, maar de prijs…Top dat je deze met 50% korting kon kopen! Zijn beiden erg leuk 🙂

 4. Oe wauwieee!! 🙂 ik vind ze heel mooiii!!!
  Ik ga snel kijken of ze hier ook met korting te krijgen zijn!! 😀

 5. love essie lakjes 😀

 6. Oh damn dat zijn zeker beauties! Van Midnight Cami krijg ik spontaan zin in zo’n heel chique gala en Butter Please is gewoon heerlijk een fris lakje. I like I like!

 7. Wauw, Butter Please is echt een bijzondere kleur! Midnight Cami vind ik ook wel mooi, maar ik draag zelf liever wat lichtere nagellak.

 8. Heel mooi! Is het eerste lakje niet een dupe van catrice it’s all i can blue? En het tweede lakje een van essence waar je laatst ook swatches van liet zien. Als dat zo zou zijn, zijn het leuke budget varianten 😉

 9. Mooie kleurtjes! Wat grappig dat Butter Please een matte finish heeft, dat zou je totaal niet verwachten!

 10. Heet dat lakje niet Butler Please..? Ik kocht ‘m ook met 50% eraf, alweer een paar weken geleden. Heb ‘m nog steeds niet gedragen. Shame on me.

 11. Wauw, midnight cami vind ik mooi, mooie finish!

 12. Midnight Cami is erg mooi!

 13. Oei, denk dat er toch iets mis is met jouw Butler please dan, mijne is helemaal niet mat! Google maar eens, hij hoort gewoon glanzend te zijn.

 14. Normaal ben ik niet van de blauwe kleurtjes, maar deze vind ik echt super mooi!

 15. Essie heeft fijne lakjes!

 16. Supermooie kleurtjes dit!!

 17. Mooie lakjes allebei!

 18. Prachtige lakjes!

 19. http://Sophia zegt

  Mooie lakjes! En wat worden je nagels lekker lang ^^

 20. oh wauw, Midnight Cami is echt prachtig, damn!

 21. Midnight Cami lijkt een beetje op Aruba Blue (ook van Essie)

 22. Prachtige kleuren 😀 x

 23. Midnight cami is PRACH-TIG 😀

 24. Wat een mooie lakjes, echt prachtig!

 25. Oh wat is Butler Please een geweldige lak! Ik ben gek op dat soort knalblauwe kleuren!

 26. Prachtige kleuren!! Vooral Butler Please, die roept echt koop me koop me haha

 27. Wow wat een mooie kleuren!! Vooral die donkere vind ik erg gaaf 😀

 28. Die laatste vind ik erg mooi! Ik heb gister ook twee Essie lakjes weten te bemachtigen voor 50%korting.

 29. Die 2e is mooi.

 30. Prachtige lakken!
  Butler Please is echt prachtig. wauw.
  Wat een geweldige kleur!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.