Beautybox wondermiddeltjes editie

Hartstikke leuk natuurlijk al die beautyproducten die er op de wereld bestaan, maar geef toe: het liefst gaan we allemaal zoveel mogelijk als natural beauty door het leven. Een klein beetje mascara, wat crème, een beetje lippenbalsem en hup, je bent ready to go. Helaas is de werkelijkheid vaak toch ietsje minder rooskleurig en komen er toch wel wat meer potjes en flesjes aan te pas. Dat weet ook Beautybox en dus komen ze deze maand met een heuse ‘wondermiddeltjes’ editie!

SKIN 79 BB CREAM 
prijs fullsize versie € 18,79 voor 40 ml 

Nope, de BB trend is nog niet voorbij, in de Beautybox van deze maand vond ik zelfs twee exemplaren en wel van het merk Skin 79. De BB Creams van Skin79 hebben een enorme lijst van positieve eigenschappen: ze geven een goede dekking, sluiten de huid niet af, hydrateren, camoufleren, regeneren en verminderen lijntjes en rimpeltjes. Nou, dat klinkt op zich best als een soort van wondermiddel, toch?


MINERS COMPLETE BASE CONCEALER
prijs fullsize versie € 4,95 voor 50 ml

De zoektocht naar de ideale concealer die donkere kringen onder de ogen en pukkeltjes en andere onzuiverheden verdoezelt blijft voor veel dames onverminderd doorgaan en daarom heeft Beautybox deze maand een suggestie voor ons: de Miners Complete Base Concealer. Deze concealer in penvorm (let op: als je de concealerpen voor de eerste keer gaat gebruiken moet je eerst veel, heel veel keren klikken!) en belooft een natuurlijke dekking en verdoezeling van oneffenheden en donkere kringen.

ARGANIC COSMETISCHE ARGANOLIE 
prijs fullsize versie € 23,50 voor 50 ml

Als je het hebt over een wondermiddel voor het haar denkt bijna iedereen direct aan arganolie, ook wel het Marokkaanse goud genoemd. Arganolie is afkomstig van de arganboom, één van de oudste en meest zeldzame boomsoorten ter wereld die alleen groeit in de Marokkaanse bergen. Iedere dag een klein beetje van de Arganic arganolie in het haar en op de huid en nagels maakt verleden tijd met een droge huid, broze nagels en duf en futloos haar.

AMISET 2B DETOX
prijs fullsize versie € 5,99 voor 100 ml

Natuurlijk helpen smeerseltjes voor een groot deel aan een mooie, stralende huid maar ook voeding doet heel veel. Daarom in de Beautybox van deze maand een flesje 2B Detox, een soort toverdrankje waarvan je iedere ochtend twee dopjes gemengd met water kunt innemen en helpt je lever te reinigen en zo ook je huid.

TRIND NAIL REPAIR NATURAL
prijs fullsize versie € 14,99

Als je zegt nagelverzorging denken veel dames meteen aan Trind; dit Nederlandse merk is alom bekend en geroemd om haar producten voor broze, slappe, scheurende en splijtende nagels. Iedere dag een laagje van de Nail Repair op je nagels moet meteen korte metten maken met broze en splijtende nagels en ze weer mooi sterker en gezonder maken.

Als je nu denkt: JA! ik wil ook iedere maand zo’n mooie box ontvangen, ga dan even naar de website van Beautybox en meld je aan!

Q: Wat vind jij van de inhoud van de Beautybox wondermiddeltjes editie?

 

Comments

 1. Ik vind eigenlijk alleen de BB cream en de Trind Nail Repair leuk. Dat Detox spul heb ik al eens eerder gehad in de Truly Yours, maar er kwamen toen ergens allemaal dingen naar boven waaruit bleek dat dat spul ontzettend ongezond was.

 2. Wat ziet het er goed uit en de arganolie lijkt me erg fijn!

  Goed begin van deze nwe wk….

  Xoxo

 3. Ik kan echt niet zonder Arganolie!

 4. Leuke box!

 5. Leuk die bb Cream!

 6. Ik moet wel zeggen dat deze inhoud wel heel erg goed is!

 7. staceykuiper zegt

  de bb creams lijken me leuk 🙂

 8. Wat een leuk idee dat ze een speciale editie ervan hebben gemaakt. Er zit best nog wel veel bruikbaars in!

 9. die arganolie is wel erg fijn!

 10. Vind het best een leuke inhoud! Wel jammer dat er twee bb creams in zitten, had er dan liever één ander product voor gezien!

 11. Wat een leuke editie, lijken mij wel hele fijne producten!

 12. Angelique zegt

  mooie gevulde box

 13. Dat product van Trind is erg fijn!

 14. Grappig, bij glossybox moet je maar geluk hebben dat je de BB kreeg. En bij de BB krijg je er gewoon twee!

 15. Leuke box, ik heb de mijne nog niet ontvangen maar dat detox spul heb ik nog uit de vorige box 😉

 16. Ik vind de inhoud van deze box erg leuk! Alleen de Detox is niet iets wat ik zelf snel zal gebruiken, want ik ben niet zo van de middeltjes die je in moet nemen.

 17. Wauw, mooie box zeg. Wat een geweldige inhoud, ben benieuwd naar die detox!

 18. Vooral de basisdingen, behalve dat detoxspul lijkt hij me best leuk! Moeten de producten alleen wel je kleur zijn, anders is het natuurlijk helemaal een bummer.

 19. Hmm, ik vind de inhoud ‘mwah’…Ik krijg ‘m als het goed is deze week ook. Ben benieuwd of we dezelfde inhoud hebben.

 20. Mooie box. Alleen het mndwater spreekt me niet aan

 21. Oeh arganolie! Die wil ik nog proberen 🙂

 22. Icequeen81 zegt

  leuke beauty box over een paar dingen na

 23. ziet er mooi uit xxSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.