Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Beauty secret: volle wimpers

Wie droomt er niet van om te knipogen met de wimpers van Carice van Houten of stel je eens voor dat je de wimpers van Beyoncé of Doutzen Kroes hebt! Dan zouden we toch minimaal drie gaten in de lucht springen? Goede wimperverzorging gaat schuil in een klein potje, waar je het totaal niet van verwacht.

Vaseline

Er is van alles verkrijgbaar om je wimpers eens een flinke boost te geven. Verschillende serums dienen zich aan in de schappen van de drogisterijen. Voor een avondjes stappen plak je, als je eenmaal de handeling kent, volle kunstwimpers op je ooglid en je kunt zelfs aan elke wimper extentions laten zetten die het gewenste volume en de gewenste lengte verschaffen. Dat laatste is de snelste oplossing voor het meest doeltreffende effect. Als je er eenmaal aan begint wil je ze niet meer kwijt, wat je kunt incalculeren in je maandelijkse vaste lasten. Een hap uit je budget. Het is het waard, maar niet iedereen kan het zich veroorloven.

Er is een veel goedkoper en minder omslachtig trucje om je wimpers meer karakter te geven, door er een goedje op te smeren wat er totaal niet voor bedoeld is en waar je het ook het aller minst van verwacht. Iedereen heeft er wel een potje van in huis en velen slepen het dagelijks mee in hun handtas. Wat o wat is dit wondermiddeltje? Vaseline. Hele simpele, ordinaire vaseline die je in elke drogisterij kunt kopen. Smeer het dagelijks voor het slapen gaan op je wimpers, niet te dicht bij de oogrand, want het hoeft niet ín je oog, en je zult merken dat je wimpers voller worden. Probeer het maar eens. Wat ook helpt is je ogen elke avond ontdoen van make-up. Dat is misschien wel het aller belangrijkste.

Q: Kende jij deze truc al?

Beeld: Vaseline.us

7 reacties op “Beauty secret: volle wimpers”

Volgens mij is al lang het tegendeel hiervan bewezen, vaseline is niets meer dan een vet dat de huid voorziet van een ondoordringbaar laagje. Ik betwijfel of het een andere werking heeft dan dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.