Categorieën
Beauty

Beauty question van de week #4

Dagelijks spoken er allerlei beautygerelateerde vragen door mijn hoofd als: wat is nou een normale en redelijke prijs voor een oogschaduw, hoeveel zou iemand anders maximaal voor deze lipstick over hebben, gaan andere meiden zonder make-up de deur uit? en lijkt het me leuk jullie wekelijks een vraag voor te leggen om erachter te komen hoe jullie over sommige stellingen denken en om hier een beetje over te discussiëren!

De vraag van deze week luidt:

‘Wat zijn jouw goede voornemens voor volgend jaar met betrekking tot make-up? Wil je er misschien meer of minder aan uitgeven, meer producten opmaken, meer variëren?’

Goede voornemens zijn vaak een beetje tricky want 9 van de 10 keer ben je ze halverwege januari alweer vergeten, maar natuurlijk is het altijd goed ze te hebben. Een goed voornemen met betrekking tot make-up voor 2012 voor mij is in ieder geval dat ik wil proberen meer producten op te maken en ook meer te variëren en meer verschillende producten te gebruiken. Als ik kijk wat er het afgelopen jaar ongebruikt en onaangeraakt in mijn stash is blijven liggen, is dat echt zonde. Hiermee kom ik ook direct op voornemen nummer 2: minder onnodige make-up aanschaffen, al moet ik zeggen dat ik daar het afgelopen jaar al aardig mee bezig ben geweest. Ik heb sowieso minder gekocht dan het jaar ervoor en denk nu ook beter na of ik iets écht nodig heb of dat ik er misschien nog 20 andere varianten van heb liggen. Dit geldt ook voor items uit limited edition collecties: vind ik ze echt leuk, ga ik er iets mee doen of wil ik ze alleen puur voor de heb? Daarbij let ik ook meer op de prijs-kwaliteit verhouding: vind ik die lipstick de 10 euro echt waard? Mijn streven is dit in ieder geval door te blijven zetten!

Hoe is dit voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

12 reacties op “Beauty question van de week #4”

Jouw goede voornemens spreken mij ook aan! Wat beauty betreft heb ik precies dezelfde voornemens. En ook neem ik me voor om meer in de sale te kopen, in plaats van meteen alles te kopen wanneer het nieuw is en ik nog de volle mep moet betalen.

mijn goede voornemen voor make-up is:
niet altijd zoveel make-up kopen wat dan heel goedkoop is, maar minder make-up kopen van wat duurdere merken.
ik ben eigenlijk al een beetje begonnen! 😀

Ik wil ook wat beter gaan nadenken over mijn aankopen, of ik iets wel écht ga gebruiken. En ik wil proberen helemaal nooit meer met make-up op in bed te kruipen, gewoon altijd braaf eraf halen!

weinig make up kopen, dat houdt in; alleen iets kopen wat ik ECHT elke dag zou kunnen gebruiken en alleen als ik die kleur nog niet heb. Eens of 2 keer per jaar iets moois/duurs kopen van mac of bobbi brown.

weinig make up gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.