Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Alsof het botox in een potje is

Een spuitje hier, een prikje daar. Steeds meer mensen die ervoor zwichten. BN-er deinzen niet meer terug voor een (half)jaarlijkse dosis botox. Toch kan niet iedereen even goed tegen spuiten, durft niet iedereen het aan, kan niet iedereen het betalen en willen velen het ook niet uit principe. Tegenwoordig kun je ook zonder botox je rimpels verwijderen. Novexpert heeft een Booster Serum met hyaluronzuur: alsof het botox in een potje is.

nov1

Wat is hyaluronzuur?
Rimpels? Weg ermee. En dan wordt er al snel gedacht dat je je plat laat spuiten met botox of fillers. Al zijn er ook genoeg crèmes die werken tegen rimpels. Vooral crèmes met hyaluronzuur zijn niet aan te slepen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid vochtig houdt. Zodra de huid ouder wordt, kan het minder vocht vasthouden en een vochtarme huid heeft meer kans op rimpels. Een goed voorbeeld is vaak te zien als je een kater hebt. Alcohol onttrekt vocht uit de huid en dat is meteen te zien: je lijkt direct tien jaar ouder. Er zijn ineens rimpels zichtbaar die je eigenlijk (nog) helemaal niet hebt. En dat is ook meteen de reden dat het spul zo populair is. Want hoe meer hyaluronzuur, hoe minder kans op rimpels. En dat is ook echt zo.

nov2

Hoe gebruik je hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is tegenwoordig in veel crèmes verwerkt. Je kunt ook capsules slikken om aan de benodigde dosis hyaluronzuur te komen en je kunt het ook met injecties in de huid laten spuiten. De laatste optie is de meest doeltreffende optie, omdat het direct zichtbaar resultaat geeft. Maar jezelf laten injecteren is niet iets wat je zo “even” doet. Je moet dan nogal een drempel over.

nov3

Novexpert
Novexpert ontwikkelde een booster serum met vier soorten hyaluronzuur. Alle ingrediënten zijn puur natuur en het bevat geen chemicaliën. Dus niks om bang voor te zijn. De dosis hyaluronzuur is extreem en wel de hoogste dosering die überhaupt verkrijgbaar is. Het is de bedoeling dat het product elke ochtend en elke avond wordt aangebracht. Wij merken zelf dat we aan 2 druppels genoeg hebben (zelfs met dit winterse weer). Mocht je meer nodig hebben dan kun je hooguit zes druppels op de huid aanbrengen. Meer druppels is echt teveel. Met het bijhorende pipetje is het gemakkelijk om te doseren.

nog4

Het serum
Het serum is heel vloeibaar, waardoor het extreem goed uitsmeert. Probeer het serum bij de rimpels met een deppende beweging in de huid te kloppen voor direct resultaat. Je ziet de rimpels echt minder worden. En eigenlijk zie je dat in de bovenstaande foto al op de plek waar het serum is aangebracht (hoewel het veel te veel serum is). Wanneer er te veel serum wordt gebruikt zul je dit meteen merken, omdat er een soort “laagje” op je huid achterblijft en make-up moeilijk zal hechten. Maar zodra je de aanbevolen hoeveelheid gebruikt heb je helemaal geen last van de nadelen, en blijven er alleen maar voordelen over.

Novexpert is onderandere verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Het Booster Serum met Hyaluronzuur is daar verkrijgbaar voor €64,95.

Q: Op welke manier ga jij rimpels tegen? En op welke manier laat jij rimpels a la minuut te laten verdwijnen?

2 reacties op “Alsof het botox in een potje is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.