adidas Team Five Special Edition geur

Omdat beautyblogs voornamelijk gerund worden door vrouwen (hey, who run the world: GIRLS!), krijgen nieuwe producten voor mannen niet de aandacht die shampoos, geurtjes, deo’s en crèmes voor vrouwen wel krijgen. Omdat dat stiekem wel een beetje zonde is, heeft het PR bureau van adidas bedacht dat het leuk zou zijn als we voor één keer mannen, vaders, broers en vriendjes het werk laten doen en dus heeft vriendlief (oké, stiekem hebben we het samen gedaan) de nieuwste geur Team Five Special Edition aan een kritische test onderworpen!

Topnoten: appel, citroen, basilicum
Hartnoten: lavendel, salie, pepermunt 
Basisnoten: amberhout, dennen 

adidas liet zich voor deze nieuwe geur inspireren door een potje 5-tegen-5 voetbal en heeft niemand minder dan topvoetballer Zinedine Zidane gestrikt voor de bijbehorende campagne. Team Five Special Edition wordt omschreven als een mannelijke, longlasting en frisse geur voor de jonge, sportieve man die dankzij de speciale, ergonomische vorm van het flesje lekker in de hand ligt. En, is dat zo?

Niels en ik zijn het erover eens dat het flesje (50 ml) er leuk, jong en hip uitziet, inderdaad fijn vasthoudt en lekker compact en handig is om mee te nemen. De geur is het beste te omschrijven als op en top mannelijk, sportief, fris, voorjaarsachtig en heeft een licht zoete touch.

Jammer genoeg is de geur niet superlonglasting want na een paar uurtjes is hij wel aardig vervlogen, maar aan de andere kant is dat ook niet heel vreemd want het is een eau de toilette en geen eau de parfum. En weet je, voor de € 9,14 dat het geurtje je kost kun je best een paar keer per day een spray’tje loslaten, toch?

De nieuwe adidas Team Five Special Edition eau de toilette is voor € 9,14 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat denk je, is dit frisse geurtje iets voor jouw vriend, man, broer of vader?

Comments

  1. Ik denk dat mijn vriend deze geur wel fijn vind 😀

  2. Mannengeuren kunnen echt best lekker zijn hoor hahaha/. 🙂

  3. Ik denk dat mijn vriend en ik dit wel lekker vinden. Adidas heeft wel meer lekkere geuren.

  4. Wat een koopje! Maar mijn vriend gebruikt al jaren dezelfde geur 🙂

  5. Wat een leuke review om te lezen. De foto’s zijn ook echt weer prachtig, vooral de laatste vind ik erg mooi 🙂 Fijne zondag!

  6. ben nu best benieuwd naar de geur!

  7. Klinkt lekker. Alleen ik zou ‘m niet aan m’n vriend geven als de geur zo snel vervliegt, jammer!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.