Categorieën
Beauty

7 Verslavingen van een Beauty Queen

Je hebt nou eenmaal niet in de hand hoe moeder natuur jouw uiterlijk heeft bedacht. Heel veel, wat je liever anders had gezien, is te corrigeren. En daar mogen de 7 verslavingen van een beauty Queen echt niet aan ontbreken.

BQ1

Wat had moeder natuur voor jou in petto toen je werd geschapen? Dik haar, dun haar, een grote neus, kleine ogen, een pukkelige, vlekkerige huid, pluishaar? Wat haar plan ook was, je hebt er verdomde weinig invloed op. Thank God (!) dat er producten verkrijgbaar zijn die alle negativiteit aan je uiterlijk de wereld uit kunnen helpen. Beauty Queens weten precies welke producten dit zijn en kunnen niet meer zonder. Verslaafd noem je zoiets ook wel. En dat kan maar één ding betekenen: het werkt! En daarom moet iedere zichzelf respecterende Beauty Queen deze producten zeker hebben.

BQ2
Kruidvat Effect Max Volume Powder Strong
Dun, fijn haar wordt GROOT! Max Volume is de juiste omschrijving. We kunnen echt niet meer zonder. Van Kruidvat eigen merk, verkrijgbaar voor €2,99.

BQ3
Aussie Droogshampoo
Haren wassen beperken we het liefste tot het minimum. Want dat is beter voor het haar en het haar wordt (en lijkt) er dikker van. Maar rondlopen met een vette kop is ook niet aan ons besteed. Daarom is deze droogshampoo van Aussie onze beste vriend als we een wasbeurtje willen uitstellen. Dit is wat ons betreft de beste droogshampoo. Verkrijgbaar voor €7,11 bij Kruidvat.

BQ5
Moroccanoil Treatment
Nog zo’n haarwonder: Moroccanoil. Hier heb je maar een heeeel klein beetje van nodig en je kunt de kapper een behoorlijke poos uitstellen. We vinden het moeilijk te omschrijven wát het nou precies met je haar doet, maar het is geweldig. Alsof je een eigen personal kapper hebt! Met dit kleine exemplaar doen we al ruim twee maanden en hij is nog steeds half vol. Verkrijgbaar voor €16,90 voor 25 ml.

BQ4
Garnier Micellair Reinigingswater
Een goed gereinigde huid is het halve werk. Dit spul is echt magisch. Het verwijdert AL het vuil van je gezicht en het droogt de huid niet uit.
BQ6
Embryolisse Lair-Crème Concentré
Het is niet voor niks dat veel make-up artists hierbij zwéren. Het goedje is geschikt voor ongeveer elke huid en brengt ongeveer elke huid in balans. Het hydrateert én het zorgt er ook nog eens voor dat make-up zich beter aan de huid hecht. Onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €18,50.
BQ7
Estée Lauder Double Wear Maximum Cover
Deze foundation staat bekend om zijn dekking. Het wordt zelfs gebruikt om tatoeages mee weg te werken. Hij is zeer geschikt om pigmentvlekken mee te verdoezelen, weten we uit ervaring (sterker nog: dit is de beste foundation om pigmentvlekken mee te verdoezelen), hij is betaalbaar en blijft lang zitten. onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €42,00.
BQ8
Maybelline master Shape donkerbruin
Met wenkbrauwen maak je indruk. Goede wenkbrauwen maken een statement, nog voordat jij je mond kunt opentrekken. Dat moet je hebben. En dat kun je bereiken met een eenvoudig wenkbrauwpotlood. Deze van Maybelline heeft voor ons precies de juiste kleur om het natuurlijk over te laten komen, hij blijft gewoon de hele dag zitten en je kunt er haartjes mee tekenen die er eigenlijk helemaal niet zijn. Onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat voor €6,99.

Q: Aan welke beautyproducten ben jij verslaafd?

Één reactie op “7 Verslavingen van een Beauty Queen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.