Swatches 5 vernieuwde Essence Colour & Go lakjes

Wauw, wat word ik daar toch iedere keer weer blij van: al die vrolijke kleurtjes nagellak in het schap van Essence zo mooi naast elkaar uitgestald, het is toch een lust voor het oog. Het assortiment Colour & Go lakjes zag er vóór de make-over al geweldig uit, maar nu in die nieuwe, hippe potjes zijn ze nog nét een tikkie leuker om te zien! Ik heb gisteren weer een vijftal vernieuwde lakjes geswatched, die je vandaag in dit artikel kunt gaan bewonderen!

Van de lakjes van vandaag zijn de kleurtjes 122 Chic Reloaded, 128 Let’s get lost, 138 L.O.L. en 139 Walk on the wild side helemaal nieuw en de paarse 132 Break through zat al eerder in het assortiment.

Behalve het nieuwe flesje en kwastje heeft Essence ook wat extra glans en een ultrasneldrogende formule aan de lakjes toegevoegd en met de langhoudende formule moeten ze een paar dagen lang mooi op je nagels blijven zitten.

122 Chic Reloaded (twee laagjes) leek op het eerste gezicht weer één van de vele dupes van het wereldberoemde Peridot lakje van Chanel te zijn, maar op de nagels bleek deze gedachte toch wat kort door de bocht. Het lakje heeft een vrij bijzondere groengrijze kleur met een metallic finish en pakt daarmee toch anders uit dan ik had gedacht.

Oja, ik ben en blijf gek op frisse, helderblauwe kleurtjes als deze 128 Let’s get lost (twee laagjes). Als je me vraagt of het een bijzonder kleurtje is zou ik antwoorden met ‘nee, niet echt’, but I don’t care want ik ben dergelijke blauwe beauties nog lang niet zat!

132 Break through (twee laagjes) zat dus al eerder in de Colour & Go collectie, maar is mij eerlijk gezegd nog niet eerder opgevallen. Gelukkig heb ik ‘m nu alsnog ontdekt, want het is een lakje met een práchtige paarse kleur en een mooi subtiel paars shimmertje.

138 L.O.L. (twee laagjes) is een lakje dat met het gifgroene kleurtje direct BAM! uit het schap knalde en is er eentje waar je zeker niet omheen kunt. Eigenlijk zijn dit soort Shrek-groene lakjes niet perse mijn favoriet, maar eenmaal op de nagels heeft zo’n lekker opvallend kleurtje toch ergens ook wel wat.

139 Walk on the wild side is met de donkere, legergroene kleur echt een prachtig lakje voor het najaar en de vele toegevoegde groene glitters maken het geheel helemaal af. Dankzij de vrij en dekkende donkere kleur is het een lakje dat aan twee laagjes meer dan genoeg heeft.

De nieuwe Essence Colour & Go lakjes zijn voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 5 kleurtjes?

Comments

 1. Walk on the wild side vind ik wel erg tof 😀

 2. Had die blauwe graag willen hebben helaas is t schap al v weer half leeg bij ons

 3. leuke kleuren!

 4. Die laatste vind ik erg leuk, de rest valt me eerlijk gezegd een beetje tegen.

 5. Mooie lakjes, maar ik vind ze allemaal niet heel erg bijzonder. Ik heb dan ook nog geen nieuwe kleuren gekocht.

 6. Deze kleurtjes vind ik dan ietsje minder

 7. Walk on the wild side is mijn favoriet. Die MOET ik gewoon ook hebben. Straks maar eens even bij onze Kruidvat kijken.

 8. Ik vind de kleuren eigenlijk allemaal net niet. Jammers essence lakjes waren vroeger gewoon leuker.

 9. Ik vind alle kleurtjes eigenlijk wel erg leuk, en ook vernieuwend. Dit zijn nou tenminste niet standaard kleurtjes die we vaak zien terugkomen. Me likes!

 10. Ziet er goed uit!

 11. Erg leuke kleurtjes!

 12. Heb je mijn vijverplank geleend bij de eerste foto’s 😛 Hihi lijkt net 😛
  Vind vooral Walk on the wild side een erg mooi lakje 🙂

 13. Mooie lakjes!

 14. Hele mooie kleurtjes. Alleen chic reloaded vind ik persoonlijk niet zo’n heel mooi kleurtje.

 15. De oude Break Trough had geen shimmer!

 16. hele mooie kleuren!

 17. Mooie lakjes! Dat knalgele kleurtje <3

 18. Ik heb er ook inmiddels al eentje in mijn bezit, leuke kleurtjes heb jij geshopt!

 19. gave kleurtjes 😀 ik vind alleen de vorm van de nieuwe flesjes niet zo super, ze nemen veel te veel ruimte in beslag in mijn helmerkastje door die rondingen!

 20. Leuke kleurtjes 😀 x

 21. Chic Reloaded lijkt op Peridot? Het enige wat die twee gemeen hebben is dat ze duochrome en metallic zijn. Ook in het flesje.

  LOL zou ik ook nog wel willen kopen, maar onze displays zijn zo klein 🙁

 22. Ik kan gewoon maar NIET wennen aan die nieuwe flesjes, ik vind ze zo stom 🙁
  Die blauwe, Let’s get lost, is trouwens geen nieuwe kleur, die heb ik namelijk nog in het oude flesje dus die zat er al in voor de vernieuwing 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.