Swatches 4 nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers en 1 nieuwe Ultimate Nudes

Na het vijftal mooie nieuwe Colour & Go lakjes dat ik je gisteren heb laten zien is het vandaag tijd voor een paar nieuwe aanwinsten van de grote zus van Essence, namelijk Catrice. Ik moet zeggen dat ik veel van de nieuwe kleurtjes allemaal wel een beetje op elkaar vindt lijken en het jammer vindt dat ze allemaal vrij donkere kleuren hebben, maar dat hoort natuurlijk wel bij het najaar dat eraan komt. Om een lang verhaal kort te maken: kijk mee naar de swatches van 5 nieuwe Catrice nagelkleurtjes!

Ik heb vandaag de 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers 870 Copper Cabana, 890 How I Matt Your Mother, 910 Oh My Goldness! en 915 George Blueney en één nieuwe Ultimate Nudes voor je, de 100 Sky & Seine.

Naast de 900 Steel My Heart! en 905 Steel My Soul blijkt er dus nóg een lakje met het zogenaamde brushed metal effect te zijn en dat is de 890 How I Matt Your Mother.

870 Copper Cabana is een koperkleurig lakje dat persoonlijk niet helemaal mijn ding is en dat zal te maken hebben met het nogal aanwezige metallic laagje dat eroverheen ligt. Verder is het een lakje dat met twee laagjes prima dekt, al moet je wel oppassen voor strepen.

890 How I Matt Your Mother (twee laagjes) is er dus nog één met het zogeheten brushed metal effect en heeft net als de 900 Steel My Heart! en 905 Steel My Soul een semi-matte finish. Waar de andere twee flink versierd waren met glitters is deze egaal van kleur en daardoor komt het matte effect iets beter en meer naar voren.

910 Oh My Goldness! (twee laagjes) is een lakje dat je nagels lekker op doet vallen met de goudbruine kleur, het metallic en de flinke dosis glitters. Op zich een mooi lakje, maar het metallic gebeuren vind ik zelf een beetje too much.

915 George Blueney (love the name!) is een goed dekkend lakje met een prachtige kobaltbauwe kleur en valt een beetje in dezelfde categorie als de 870 Copper Cabana en de 910 Oh My Goldness!: metallic met glitters.

Ook is er een nieuw Ultimate Nudes lakje (twee laagjes) die de naam 100 Sky & Seine heeft gekregen. Het lakje heeft een heel mooi caramelbruin kleurtje en een verrassende parelmoer finish waar ik eerst wel even aan moest wennen, maar wat uiteindelijk toch best een heel mooi effect geeft.

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers en de nieuwe Ultimate Nudes kleur?

Comments

 1. George Blueney heb ik zelf ook, dus dat is ’n liker. De rest vind ik neit zo.

 2. How I Matt your Mother en Sky & Seine, I likeeee. 🙂

 3. Mooie lakjes! Maar niet helemaal mijn ding.

 4. oooh die parelmoer finish bij die laatste vind ik mooi! <3 ik ben juist fan van zulke blauwe finishes ^^

 5. Niet echt kleuren die ik snel zal kopen, behalve het nieuwe nudes lakje, die is wel erg mooi!

 6. Hele mooie kleuren

 7. How I Matt your Mother vind ik een erg speciaal kleurtje! De andere vind ik persoonlijk niet zo bijzonder!

 8. echte herfstkleuren! 🙂 Niet helemaaaaal mijn ding, maar ik vind die nude kleur nog wel mooi 🙂 hihi xx fijne dag Chantal!

 9. Ik vind er een paar leuke kleuren tussen zitten, ik heb er ook een 3tal gehaald

 10. Dat nude lakje spreekt me niet zo aan, de rest vind ik wel erg leuk!

 11. Sky & Seine heb ik gisteren nog in mijn handen gehad.. lijkt me erg mooi!

 12. Ik vind ze erg mooi, maar ga zelf toch liever voor een creme finish. Misschien gaat dat nog veranderen dit najaar?

 13. Leuke, herfstige kleurtjes!

 14. Vooral die laatste vind ik mooi! En die semi-matte finish spreekt me ook wel aan, alleen vind ik de kleur zelf niet zo spectaculair ..

 15. Hmm ben er niet echt weg van eigenlijk! De laatste vind ik wel erg mooi!

 16. oh my goldness is wel erg pretty 😀

 17. Niet echt kleuren waar ik voor zou gaan.. Ik vind ze geen van allen echt ‘wow’.

 18. Oh die laatste vind ik mooi 🙂 Volgens mij heb ik die gekocht laatst maar kan het me niet helemaal meer herinneren haha!

 19. Het metallic effect van Oh My Goldness vind ik JUIST mooi!:)

 20. Mooie kleurtjes 🙂 x

 21. Ik vind de nieuwe kleurtjes van Catrice wel erg leuk. Alleen zitten er ook kleuren tussen die ik niet zo snel zou dragen. Van deze kleurtjes vind ik de How I Matt Your Mother en Sky & Seine wel erg mooi. Die zou ik zelf zeker wel dragen.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.