Swatches 3 Oh My Gosh lakjes – 009 Cobalt Blue, 026 Romantic Rose en 032 Splish Splash

Echt al een heeeeeeeele tijd geleden kondigde Kruidvat de komst van een nieuwe Gosh nagellaklijn aan: de Oh My Gosh minilakjes. Destijds heb ik de Kruidvat filialen in Woerden bijna gestalkt zo graag als ik die kleine schatjes wilde hebben, maar ze kwamen maar niet en kwamen maar niet. Op een gegeven moment ben ik ze vergeten, zo snel gaat dat in beautyland, en heb ik er eigenlijk nooit meer naar gezocht of aan gedacht. Tot vorige week, toen er bij het Kruidvat ineens een heel display vol Oh My Gosh lakjes stond!

Ik ben sowieso al fan van de gewone lakjes van Gosh; ze hebben superleuke, trendy kleurtjes, lakken prima en dekken over het algemeen goed. Met de komst van de Oh My Gosh lijn zijn er nog eens een stuk of 20 nieuwe kleurtjes bij zodat we lekker wat te kiezen hebben!

Wat ik sowieso al leuk vind zijn de looks van de Oh My Gosh flesjes, die een superschattig formaatje (5 ml) hebben. Helaas waren ze bij het Kruidvat in Woerden weer eens lekker losgegaan met de alarmstickers en plakbandrol dus hebben de flesjes eerst een flinke boenbeurt moeten ondergaan om ze er enigszins toonbaar uit te laten zien, zucht…

009 Cobalt Blue is een kleur die we deze zomer veel zien en die ik zelf ook steeds meer ga waarderen. Als het op blauw aankomt kies ik zelf eigenlijk altijd van die zachte babyblauwe kleurtjes, maar eigenlijk is zo’n wat meer donkere kobaltblauwe net zo mooi. Helaas is de dekking van dit lakje niet heel geweldig (heeft minstens 3 laagjes nodig), wat te wijten is aan de jelly finish dat het heeft.

Een mooi en lieflijk zachtroze kleurtje als deze 26 Romantic Rose kan eigenlijk altijd en overal bij en is altijd goed om in je stash te hebben. Houd er wel rekening mee dat je van zo’n licht kleurtje wel een laagje of drie aan moet brengen, wil het goed genoeg dekkend zijn.

032 Splish Splash is een prachtig smaragdgroen lakje met een mooie creamy structuur en glans en dat, in tegenstelling tot zijn voorgangers, gelukkig wel in twee laagjes dekt.

De Oh My Gosh lakjes zijn voor โ‚ฌ 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de Oh My Gosh lakjes al gespot bij de plaatselijke Kruidvat? Wat vind je van deze 3 kleurtjes?

Comments

 1. Wauw, love that colours! Krijg er een ‘oh my gosh’ gevoel bij, haha. Vind vooral Romantic Rose leuk, wel balen dat ie veel laagjes nodig heeft. ๐Ÿ™

 2. Romantic Rose en Splish Splash vind ik mooi! ๐Ÿ˜€

 3. Heel mooi!

 4. Ik was er al benieuwd naar, had ze al eventjes gezien maar twijfel nog om ze aan te schaffen. Voor mijn gevoel zijn ze alleen vrij duur voor de hoeveelheid die je krijgt.. Dus twijfel nog steeds ondanks de mooie swatches

 5. Wat grappig dat ze nu ineens in de winkel staan! Vorig jaar vertelde het PR bureau mij dat ze niet in de winkel zouden gaan komen en ik vond dat toen zo jammer! Ik ga ook eens op zoek want er zitten echt leuke kleurtjes bij.

 6. Splish Splash en Cobalt Blue zijn hele mooie nieuwe kleurtjes!:D

 7. Wauw! Romantic rose is echt helemaal mijn kleurtje.
  erg mooi, ik heb tot nu toe nog geen lakje van ohmygosh, maar ben van plan om er wel een aantal te kopen, ze zijn erg mooi.
  Ik volg je via bloglovin, leuke site!

  Liefs,

 8. Cobalt Blue ziet er mooi uit!!

 9. Hele mooie kleuren, vooral cobalt blue is oh my Gosh!:)

 10. ik stond vorige week nog te twijfelen over cobalt blue maar denk dat ik hem deze week toch nog ff ga scoren ๐Ÿ˜€

 11. Leuke kleurtjes

 12. Romantic Rose is echt sรบper mooi!

 13. Wat een heerlijke kleurtjes zeg ๐Ÿ™‚ Ik vind de groene het leukste ๐Ÿ˜‰ hihi

 14. Ik zocht al lang een oudroze kleur en die lijkt me perfect!

 15. Mooie kleurtjes!

 16. Vind die groene erg leuk!

 17. Ik heb ze gespot inderdaad! Vind deze kleurtjes wel okรฉ, maar een beetje jammer van de kwaliteit. De lakjes die ik van Gosh heb dekken allemaal hรฉรฉl goed, dus valt me tegen dat de kwaliteit van deze Oh My Gosh-lakjes wat minder is. Zonde!

 18. Mooie lakjes! Dat lichtroze kleurtje is wel heel mooi ๐Ÿ™‚Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.